Gebruiksklare connectoren voor integratie met onze technologie partners

CortexFramework is ontwikkeld om video content analyse en deep learning algoritmes in te bedden in een flexibel platform, dat inpasbaar is in een groter geheel. CortexFramework verandert bestaande en nieuwe VMS, POS, PMS, PSIM, SMS en toegangscontrole systemen in slimme toekomst bestendige oplossingen.  De Gatekeeper, onze kenteken camera, voegt daar nog eens de perfecte hardware aan toe met zijn gevoelige sensor en krachtige processor. Snelheid en beeldkwaliteit levert in combinatie met onze ANPR engine de best verkrijgbare herkenningsgraad. De kracht van de processor maakt embedded detectie en tracking van mensen mogelijk. Alles in verbinding met andere systemen.
De uitgebreide collectie connectoren is ontwikkeld om samen met partners sterke oplossingen te vormen. Zit uw specifieke connector er niet bij aarzel dan niet om contact op te nemen met onze verkoop afdeling. Zij kunnen onze verdere mogelijkheden uiteen zetten.
Salto

Salto systems

Integratie van kentekenherkenning met nieuwe en bestaande Salto toegangscontrole systemen.  CortexFramework converteert een herkend kenteken naar een 26 bits Wiegand signaal compatibel met Salto.
Lees meer

nx

Network Optix

De gespecialiseerde connector plaatst automatisch bookmarks in het NxWitness VMS getriggerd door kentekenherkenning. CortexFramework ondersteunt RTSP streaming en het ONVIF protocol.
Lees meer

Walnut_loyalty

Walnut loyalty

De koppeling met Walnut Loyalty systems optimaliseert klant inzicht en loyaliteit op basis van kentekenherkenning.
Lees meer

Brivo

Brivo

Integratie van kentekenherkenning met nieuwe en bestaande Brivo toegangs systemen.  CortexFramework converteert een herkend kenteken naar een 26 bits Wiegand signaal geschikt voor Brivo systems.
Lees meer

Mews

Mews PMS

Vergelijk een herkend kenteken met een gemaakte reservering in het Mews hotel reserveringssysteem. Een bijpassende reservering triggert configureerbare acties, zoals het openen van een slagboom.
Lees meer

Eagle_Eye_Networks

Eagle Eye Networks

Opname van videobeelden van de Gatekeeper met het EE VMS. CortexFramework ondersteunt RTSP streaming en het ONVIF protocol.
Lees meer.

Extendas

Extendas

De Extendas connector levert kentekenherkenning en aanvullende herkenningsgegevens aan het SPINpos iPad-kasregister.
Lees meer

nedap

Nedap

Integratie van kentekenherkenning met nieuwe en bestaande Nedap toegangssystemen. CortexFramework ondersteunt zowel Wiegand als IP gebaseerde toegangscontrole produkten.
Lees meer

Techno_data_systems

Techno data systems

Total Wash Enterprise ontvangt en verwerkt een kenteken met videobeeld van het herkende voertuig.  De beelden zijn geïntegreerd in het kassa systeem. Het kenteken wordt oa gebruikt voor geautomatiseerd abonnementswassen.
Lees meer

TKH_security_solutions

TKH security solutions

De integratie met de VDG VMS en iProtect toegangscontrole systeem biedt volledige functionaliteit van de Gatekeeper binnen het TKH-ecosysteem.
Lees meer

VBV

VbV

De connector raadpleegt het VbV register voor gestolen en verdwenen voertuigen en geeft de status van een voertuig door.
Lees meer

Paxton

Paxton

Integratie van kentekenherkenning met nieuwe en bestaande Paxton toegangscontrole systemen.  CortexFramework converteert een herkend kenteken naar een 26 bits Wiegand signaal geschiklt voor Paxton.
Lees meer

Milestone

Milestone

De gespecialiseerde Milestone connector plaats automatisch bookmarks in het Milestone XProtect VMS getriggerd door kentekenherkenning. CortexFramework ondersteunt RTSP streaming en het ONVIF protocol.
Lees meer

CDVI

CDVI

De connector integreert kentekenherkenning met nieuwe en bestaande CDVI toegangscontrole systemen.  CortexFramework converteert een herkend kenteken naar een 26 bits Wiegand signaal geschikt voor CDVI systemen.
Lees meer

Exacq-vision

Exacq Vision

De exacqVision connector implementeert video opname en het plaatsen van bookmarks in het exacqVision VMS op basis van kentekenherkenning. CortexFramework ondersteunt RTSP streaming en het ONVIF protocol.
Lees meer

Paradox

Paradox

De connector integreert kentekenherkenning met nieuwe en bestaande Paradox toegangscontrole systemen.  CortexFramework converteert een herkend kenteken naar een 26 bits Wiegand signaal geschikt voor Paradox.
Lees meer

FINN

FINN: Banking of things

Integratie van de banking of thing technologie in de Gatekeeper, onze slimme visuele IoT sensor, met de FINN toolkit om autonoom betalingen te doen op basis van kentekenherkenning.
Lees meer

Woocommerce

WooCommerce

Automatisch en veilig betalen met je kenteken kan voortaan met de implementatie van Pay-By-Plate functionaliteit binnen een WooCommerce webshop.
Lees meer

Amag

AMAG

Snelle en automatische vergelijking van een kenteken met een pasnummer via een database lookup voor de integratie van autorisatie management en IO aansturing op basis van kentekenherkenning.
Lees verder

Contrive

Contrive

Integratie van kentekenherkenning met de Contrive Avior IoT remote control.  CortexFramework converteert een herkend kenteken naar een 26 bits Wiegand signaal geschikt voor Contrive.
Lees verder

advantech

Advantech

De webservicemodule van CortexFramework koppelt kentekenherkenning op een CortexServer of via CortexCloud met de I/O-ethernetmodules van Advantech om een elektrisch bedienbare toegang te openen.
Lees verder

Panasonic

Panasonic

De integratie plugin maakt de recorders uit de Panasonic NX-serie slimmer en breidt de functionaliteit van de Network Disk Recorders uit met het markeren van kentekenherkenning events tijdens video opname.
Lees verder