Junior accountmanager

Als startend accountmanager bij AVUTEC ben je betrokken bij alle aspecten van het sales proces, van het onderhouden van relaties met bestaande klanten tot het vinden van nieuwe zakelijke kansen. Jouw takenpakket is gevarieerd en omvat zowel uitvoerende als strategische taken om de verkoopdoelstellingen te behalen. Je zal bij ons goed begeleid en ingewerkt worden. Tegelijkertijd krijg je vanaf het begin het vertrouwen om zelfstandig aan jouw dossiers te werken.

Hoe zien jouw werkzaamheden eruit

Tijdens de inwerkperiode draai je mee op de support en aftersales afdeling. Dit biedt een uitgelezen kans om onze partners en producten te leren kennen. Vandaaruit zal je focus steeds meer verschuiven naar het onderhouden van de contacten met onze internationale partners. Je adviseert, brengt offertes uit en volgt ze op. Je hebt niet alleen telefonisch en digitaal contact met onze partners, je gaat ook op pad om onze klanten daadwerkelijk te ontmoeten. Daar wij een internationale organisatie zijn, kan het partner- of beursbezoek ook in het buitenland plaatsvinden.

AVUTEC is aan het groeien in Europa. Een ander belangrijk deel van je werk, zal gericht zijn op de versterking van ons Europese netwerk en het vinden van nieuwe partners om deze groei voort te zetten. Daarbij maak je gebruik van ons bestaande netwerk en zoek je actief naar nieuwe leads.
Jouw ervaringen met onze partners en jouw groeiende kennis van de markt inspireren, om in samenwerking met onze uitvoerend marketeer, invulling te geven aan reclame en marketing uitingen.

Wat wij van jou vragen
 • Je staat aan het begin van jouw carriere of bent toe aan de tweede stap
 • Je bent enthousiast, een aanjager en hebt zin jouw commerciele talent in te zetten
 • Je krijgt het vertouwen en de ruimte zelfstandig dossiers op te pakken
 • Je wordt grondig ingewerkt en goed begeleid.
 • Je pakt makkelijk de telefoon en kan op natuurlijke wijze een gesprek gaande houden
 • Door het internationale karakter van ons bedrijf moet je je goed kunnen uitdrukken in zowel Nederlands als Engels.
  Een extra taal is mooi meegenomen, maar is geen vereiste.
 • We vragen een afgeronde commerciele opleiding. Extra ervaring in commercie is mooi megenomen.
Wat wij jou bieden
 • Wij zorgen voor de werkomstandigheden, waarin jij jouw mogelijkheden kunt ontdekken en ontwikkelen
 • Een zeer platte organisatie waarin je eigen verantwoordelijkheid krijgt en pakt,
 • Je verdient bij ons een salaris van €2200 – €2800 afhankelijk van jouw ervaring.
 • Je draait mee in de bonusregeling.
 • Wij bieden een fulltime functie met vollop doorgroeimogelijkheden
 • Je komt in een goed op elkaar ingespeeld team terecht, waar iedereen zin heeft in een nieuwe collega.
Over AVUTEC

Van een slim parkeersysteem tot aan het handhaven van milieuzones in stadscentra. Van het monitoren van verkeerstromen en het handhaven van snelheidslimieten tot aan het automatisch opstarten van het juiste wasprogramma in een autowasstraat. Het zijn allemaal applicaties, die mogelijk worden gemaakt door kentekenherkenning.

Gevestigd in Nederland, produceert AVUTEC hoogwaardige kentekenherkennings camera’s, die kwaliteit en nauwkeurigheid bieden. Als echt maakbedrijf vervaardigt AVUTEC zowel de hardware van de cameralijn, als ook de software en de herkenningsroutines.
Via partners en hun netwerk vinden onze kentekencamera’s hun weg naar parkeer-, toegangscontrole-, smart city- en mobiliteitsprojecten. Als groeiende speler op de ANPR-markt onderscheidt AVUTEC zich door uitgebreide systeemintegratiemogelijkheden, hoge herkenningsnauwkeurigheid en de persoonlijke begeleiding van projecten.