Accountmanager (junior) met volop doorgroeimogelijkheden

Je bent op zoek naar een functie waarin alle aspecten van het sales proces samen komen. Je staat aan het begin van jouw carrière en hebt ongelooflijk veel zin om aan de slag te gaan in een internationaal groeiende organisatie met veel perspectief. Wij bieden jou een plek waar je direct aan de slag gaat, maar waar je tegelijkertijd de ruimte krijgt om te groeien in jouw rol en functieniveau.

Hoe zien jouw werkzaamheden eruit

AVUTEC is een groeiende organisatie. Dat maakt, dat iedereen een gevarieerd takenpakket heeft passend bij de persoon en de functie. Dat zal voor jou ook gelden. Je houdt je bezig met alle aspecten van het salesproces; je bent zowel uitvoerend als ook strategisch bezig.

Wanneer je bij ons begint, zal je meedraaien in eerste instantie op support en after sales. Dat geeft je de gelegenheid onze partners te leren kennen en bekend te raken met de praktijk en onze producten.
Vervolgens zal contact – telefonisch, digitaal en fysiek – met onze bestaande partners één van jouw hoofdtaken zijn. Je maakt offertes en volgt ze op. Ook een reis naar het buitenland om een partner of beurs te bezoeken behoort tot de mogelijkheden.

Daarnaast is er ook een stuk business development. Toekomstige partners weten ons te vinden vanuit ons bestaande netwerk, maar je gaat ook actief op zoek naar nieuwe leads. Samen met de Sales Director bepaal je wie een lead op zal volgen.

Jouw ervaringen met onze partners en jouw groeiende kennis van de markt inspireren, om in samenwerking met onze uitvoerend marketeer, invulling te geven aan reclame en marketing uitingen.

Wat je nodig hebt voor deze baan

Allereerst. Dit is een functie waarin je mag groeien. Je hoeft niet alles al perfect te kunnen. We zoeken in jou een leergierige collega met een positieve en commerciële aanjagershouding.

  • Je pakt makkelijk de telefoon en kan op natuurlijke wijze een gesprek gaande houden
  • Door het internationale karakter van ons bedrijf moet je je goed kunnen uitdrukken in zowel Nederlands als Engels.
  • Je bent in het bezit van geduld en gevoel voor timing. Wij bereiken onze eind gebruikers via onze partners. Het opbouwen van langdurige relaties is een kerntaak.
  • Je vindt het boeiend om van een koude een warme lead te maken. Het binnenhalen (winnen) van een nieuwe partner geeft je een sterk gevoel van voldoening.
Wat wij jou bieden

Bovenstaande omschrijving zou al genoeg moeten zijn om je uit de startblokken te doen schieten. Maar wij begrijpen dat je iets meer wilt weten over wat we te bieden hebben.

  • Wij zorgen voor de werkomstandigheden, waarin jij jouw mogelijkheden kunt ontdekken en ontwikkelen, zodat jij een super goede sales professional kan worden.
  • Een zeer platte organisatie waarin je eigen verantwoordelijkheid krijgt en pakt;
  • Je verdient bij ons een mooi salaris en draait mee in de bonusregeling.
  • Wij bieden een fulltime functie.
  • Je start met een tijdelijk contract met de intentie dat je daarna in vaste dienst komt.
  • Je komt in een goed op elkaar ingespeeld team terecht, waar iedereen zin heeft in een nieuwe collega.
Over AVUTEC

Van een slim parkeersysteem tot aan het handhaven van milieuzones in stadscentra. Van het monitoren van verkeerstromen en het handhaven van snelheidslimieten tot aan het automatisch opstarten van het juiste wasprogramma in een autowasstraat. Het zijn allemaal applicaties, die mogelijk worden gemaakt door kentekenherkenning.

Gevestigd in Nederland, produceert AVUTEC hoogwaardige ANPR camerasystemen, die kwaliteit en nauwkeurigheid bieden. Niet alleen vervaardigt AVUTEC de hardware van de cameralijn, ook de software en de herkenningsroutines worden in huis ontwikkeld.
Via partners en hun netwerk vinden onze kentekencamera’s hun weg naar parkeer-, toegangscontrole-, smart city- en mobiliteitsprojecten. Als groeiende speler op de ANPR-markt onderscheidt AVUTEC zich door uitgebreide systeemintegratiemogelijkheden, hoge herkenningsnauwkeurigheid en de persoonlijke begeleiding van projecten.